Uit diverse bronnen een groter begrip krijgen over culturele, religieuze en politieke verschillen in heden en verleden. Onderwerpen als multiculturalisme, migratie, conflict studies en terrorisme staan centraal in Kenny’s onderzoeken. Aldoor blijven leren is wat Kenny inspireert en waar hij energie uit haalt. Daarnaast vindt Kenny het belangrijk fit te blijven, dus rent hij regelmatig door de vorstelijke Baarnse bossen. Tijdens zijn reizen met zijn vriendin houdt Kenny ervan om ook hier de balans tussen actieve wandelingen en cultuur snuiven te houden.

Naast de vele theoretische en historische onderzoeken blijft Kenny graag ook met één been in het bedrijfsleven. Bij Viisi vindt Kenny het prettig werken met mensen vanuit diverse academische achtergronden die op een soortgelijke manier in het leven staan.

Lotte en Kenny

Kenny heeft door zijn brede interesse ook een veelzijdige studie-achtergrond in politicologie, humanistiek, bedrijfskunde, religiestudies en geschiedenis. Hij beschouwt zich bovenal als historicus.

Kenny’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Kenny’s rollen:

  • (Digitale) postverwerker
  • Adviesondersteuner
  • Leadverwerker
  • Tell a Friend verwerken
  • Welcomedesk

Bekijk alle rollen

Kenny Macco

Kenny Macco

E-mail: km@viisi.nl