Joost Benard

Joost is geboren in Capelle aan de IJssel en woont daar nog steeds. Momenteel is hij druk op zoek naar een woning in Rotterdam. Hij studeert Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam, waar hij nu een tussenjaar van heeft genomen. Het idee was om een halfjaar in het buitenland te gaan studeren, maar dat kon helaas niet doorgaan. Daarom is de keuze voor een tussenjaar gemaakt, om op een later moment alsnog een halfjaar naar het buitenland te vertrekken.

Bij Keytoe, Joost zijn vorige werkgever, was hij heel breed inzetbaar. Zo pakte hij de eigen marketingkanalen van Keytoe op, maar was hij ook projectmanager en contentschrijver. Joost is bij Viisi terecht gekomen via Lennard Toma, eveneens van Keytoe. Nu is Joost breed inzetbaar bij Viisi. Zo zal hij klanten spreken na het hele traject, om te vragen wat goed was en wat beter kon. Daarnaast zal hij zich ook bezighouden met elementen uit de online marketing en het (helpen) creëren van content.

In zijn vrije tijd schaakt Joost graag. Elke maandagavond is hij te vinden op de schaakvereniging en op andere dagen veelal ook online. Ook zoekt hij regelmatig wat mooie trails op om met zijn mountainbike te bestormen, vaak op de Utrechtse Heuvelrug. Eenmaal weer thuis neemt hij plaats achter zijn dj-mixer om techno te draaien.

Joost Benard

Joosts rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Joosts rollen:

  • Adviesondersteuner
  • Conversion Analyst
  • Conversion Optimizer (Lead → Customer)
  • Review Strategist
  • Seminar Logistics

Bekijk alle rollen

Joost Benard

Joost Benard

E-mail: joost.benard@viisi.nl