Joost is geboren in Capelle aan de IJssel en studeert Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Het idee was om een halfjaar in het buitenland te gaan studeren, en dat is inmiddels gelukt! Na een half jaar in Seoul is hij weer terug bij Viisi.

Bij Keytoe, Joost zijn vorige werkgever, was hij heel breed inzetbaar. Zo pakte hij de eigen marketingkanalen van Keytoe op, maar was hij ook projectmanager en content-schrijver. Joost is bij Viisi terecht gekomen via Lennard Toma, eveneens van Keytoe. Nu is Joost breed inzetbaar bij Viisi. Zo zal hij klanten spreken na het hele traject, om te vragen wat goed was en wat beter kon. Daarnaast zal hij zich ook bezighouden met de klantreis en met elementen uit de online marketing. Ook helpt Joost bij het creëren van content.

In zijn vrije tijd schaakt Joost graag. Elke maandagavond is hij te vinden op de schaakvereniging en op andere dagen veelal ook online. Ook zoekt hij regelmatig wat mooie trails op om met zijn mountainbike te bestormen, vaak op de Utrechtse Heuvelrug. Eenmaal weer thuis neemt hij plaats achter zijn dj-mixer om techno te draaien.

Joost Benard - Viisi Hypotheken

Joosts rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Joosts rollen:

  • Customer Delight
  • Facilitator
  • Huisvrienden Manager
  • Kaartbedenker
  • Merkmeter

Bekijk alle rollen

Joost Benard - Viisi Hypotheken

Joost Benard

E-mail: joost.benard@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Joost