Jessica komt oorspronkelijk uit Bergambacht (in de buurt van Gouda). Sinds haar studie woont ze al in Utrecht, inmiddels samen met haar vriend en een kat. Ze is ooit begonnen aan de studie Nederlands, maar dat vond ze niet zo interessant als ze dacht. Daarom switchte ze naar de studie Theater, Film en Televisie (tegenwoordig heet het Media Studies) en dat vond ze een stuk leuker.

Jessica heeft gewerkt in de culturele sector. Hier verzorgde alle communicatie rond festivals en culturele evenementen. Daarna is ze als contentspecialist bij Presenter aan de slag gegaan, een bureau dat content creëert en bijbehorende strategieën uitwerkt voor ander bedrijven. Toen we met Viisi bij Presenter aanklopten voor het creëren van content, ging er bij Jessica een lampje branden. Een paar jaar eerder had ze namelijk nog hypotheekadvies gekregen van collega’s Deni en Laura. Zo zat ze ongeveer een half jaar intern bij Viisi en heeft ze uiteindelijk besloten om te solliciteren bij Viisi als content marketeer.

Jessica zwemt graag en houdt van puzzels en spelletjes. Ze heeft een vast clubje waarmee ze bloedfanatiek deelneemt aan allerlei escape rooms. Ze hebben inmiddels al 22 escape rooms gedaan en zijn er slechts één keer niet uitgekomen!

Jessica de Jong

Jessica’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Jessica’s rollen:

  • Bio writer
  • Content Planner
  • SEO data-analist
  • Taalchecker
  • Translator

Bekijk alle rollen

Jessica de Jong - Viisi Hypotheken

Jessica de Jong

E-mail: jessica.dejong@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Jessica