Iris is geboren in Amstelveen, opgegroeid in Purmerend, en woont nu met 2 huisgenoten in het centrum van Zaandam. Daar kwam ze terecht via haar vriend, en ze is inmiddels helemaal ingeburgerd.

Ze is net klaar met haar bachelor Business Analytics aan de VU. Niet helemaal haar ding, maar ze heeft de opleiding tóch afgemaakt met een minor Risk Management in Financial Institutions. Want daar bleek haar interesse toch meer te liggen!

Die interesse in de financiële wereld heeft ze deels te danken aan haar moeder, die in een omscholingstraject haar Wft Hypothecair heeft gedaan en graag allerlei financiële zaken voor haar familie regelt. Dat leek Iris ook wel wat.

Naast haar opleiding werkte ze daarom al 3,5 jaar bij Brand New Day, op de afdeling particulieren. Via collega Anne kwam ze later terecht bij Viisi.

Doet ze naast al die financiën ook nog iets anders? Jazeker: ze tennist, gaat naar de sportschool en doet graag aan hardlopen. Ze is ook wel te porren voor spelletjes zoals Clever, Qwixx en Ticket to Ride. En zoek je tips voor waargebeurde detectiveseries? Bij Iris ga je die zeker vinden!

Iris’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geinteresseerd is.

Hieronder een aantal van Iris’ rollen:

  • Adviseur Noord-Holland
  • Welcome caller

Bekijk alle rollen

Iris Wilms Floet - Viisi Hypotheken

Iris Wilms Floet

E-mail: iris.wilmsfloet@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Iris