Irene komt van oorsprong uit Heemskerk, maar woont tegenwoordig samen met haar vriend in het naastgelegen Beverwijk. Ze heeft media, informatie en communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar studie heeft ze zo’n zes jaar gewerkt voor Eventim, een online ticket-shop, waar ze de online marketing voor haar rekening nam. Haar takenpakket was breed. Zo heeft ze de website onderhouden, hield ze zich bezig met social media én maakte ze posters en afbeeldingen op. Na de overname door een Duitse firma besloot ze aan de slag te gaan bij Detailresult Groep, de overkoepelende organisatie van de formules ‘Dekamarkt’ en’ Dirk van den Broek’. Hier was Irene vooral met e-mailmarketing bezig in de breedste zin van het woord.

De aanschaf van een oude boerderij in Heemskerk verbindt Irene aan Viisi. De boerderij is van de oudtante van haar vriend geweest en is nu het ‘droomhuis to be’ waar ze volledig voor wil gaan. In een onderzoek naar hoe dit object te kunnen kopen, kwam Viisi voorbij. En daar las ze een vacature die perfect aansloot op wat zij zoekt in een baan en in een werkgever. Het lange sollicitatietraject zorgde ervoor dat ze al veel Viisionairs leerde kennen en nu is ze op haar plek in de Content-cirkel.

Irene is gek op muziek. Ze heeft dan ook een platenspeler en een uitgebreide collectie platen in alle soorten en maten. Naast luisteren speelt ze ook graag muziek. Zo heeft ze een piano, een gitaar en een drumstel. Ze heeft vroeger ook pianoles gehad. De andere instrumenten leert ze zelf bespelen. “Met Youtube kom je een heel eind,” aldus Irene. Ze is veel op de fiets te vinden. Niet op de gewone stadsfiets, maar op de mountainbike of de racefiets. En als het een beetje weer is, surft ze graag in Wijk aan Zee of trekt ze erop uit met haar bus, die ze zelf heeft omgebouwd tot camper!

Irenes rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Irenes rollen:

  • Administratief ondersteuner
  • Adviesondersteuner
  • Leadverwerker
  • Phonedesk
  • Tell a Friend verwerken

Bekijk alle rollen

Irene van der Noll

E-mail: irene.vandernoll@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Irene