Nadat Hansje in Maastricht en China de studie Oriëntaalse Talen en Communicatie had afgerond, heeft ze haar master MSc East Asian Business in Sheffield behaald. Daarna is ze drieënhalf jaar werkzaam geweest als marketingspecialist. Hansje woont nu in Rotterdam, lekker dichtbij het station, zodat ze overal snel kan zijn.

Hansje van Wijk

Bij Viisi wil Hansje graag Nederlanders en buitenlanders helpen hun woondroom in Nederland te realiseren. Daarnaast staat Hansje achter de bedrijfscultuur van Viisi en zou ze deze graag verder verspreiden om zo de wereld een beetje te verbeteren. Ze wil klanten een zo goed mogelijke service bieden en ze perfect begeleiden tijdens één van de spannendste momenten in hun leven.

Buiten Viisi doet Hansje ook veel. Zo reist en leest ze graag, maar houdt ze ook van muziek en dansen. In de avonden en weekenden is ze vaak met vriendinnen te vinden.

Hansjes rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Hansjes rollen:

  • (Digitale) postverwerker
  • Adviesondersteuner
  • Kantoor Ondersteuner
  • Review verwerker
  • Welcomedesk

Bekijk alle rollen

Hansje van Wijk

E-mail: hvw@viisi.nl