Gita Wiegel is sinds kort vanuit Twente naar Leiden gekomen om fiscaal recht te studeren aan de Universiteit van Leiden. Ze is opgegroeid in Almelo waar ze gymnasium heeft afgerond. Voordat ze bij Viisi aan de slag ging, heeft ze allerlei verschillende bijbaantjes gehad, van de horeca tot aan de supermarkt.

Gita is op Viisi gewezen toen ze een uitdagende baan zocht. De financiële sector is helemaal nieuw voor haar en dat sprak haar juist aan. Ze zal aan de slag gaan in de cirkel Happiness Factory waar ze het eerste aanspreekpunt voor klanten wordt en waar ze al haar andere collega’s ondersteunt.

Gita gaat een aantal keer per week naar de sportschool. Daarnaast houdt ze van shoppen en is ze veel met vriendinnen te vinden op een terrasje of een festival. Het allerliefst reist ze de wereld rond.

Gita’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Gita’s rollen:

  • Administratief ondersteuner
  • Adviesondersteuner
  • Leadverwerker
  • Phonedesk
  • Tell a Friend verwerken

Bekijk alle rollen

Gita Wiegel - Viisi Hypotheken

Gita Wiegel

E-mail: gita.wiegel@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Gita