Gerges is geboren en getogen in Amsterdam, eerst in zuid, nu in noord. Gerges heeft hard gewerkt om zijn internationale bachelor economics & business economics te halen en vervolgens zijn master finance. Door zijn studie beheerst hij de Engelse taal. Daardoor ligt zijn interesse en talent bij Viisi vooral in het adviseren van expat bij het kopen van hun droomhuis in Nederland.

Gerges wist al een tijdje dat hij hypotheekadviseur wilde worden, maar kon niet de juiste vacature vinden. Hij wilde de perfecte match tussen zijn studie en zijn baan en dat vond hij niet bij andere hypotheekadviseurs. Bij Viisi vond hij wel wat hij zocht. Hypotheekadvies op een hoog niveau binnen een modern bedrijf dat haar eigen mensen voorop zet. Na het lezen van de bio’s van andere Viisi-adviseurs besloot hij te solliciteren en heeft hij het traject succesvol afgerond!

Naast werk en studie sport Gerges graag. Zo squasht hij vaak. Racketsports interesseren hem. Binnenkort wil hij ook padel proberen. Daarnaast vindt hij het leuk om met zijn vriendin veel te ondernemen. Zijn vriendin komt niet uit Amsterdam, dus vinden ze het leuk om samen de toeristische trekpleisters binnen Amsterdam te ontdekken. Maar niet alleen binnen Amsterdam zijn ze te vinden. Zo vinden ze het ook leuk om vaak naar pretparken te gaan of te wandelen in een park. Gerges is een echte reisfanaat. Zijn favoriete landen: Egypte, India, Oostenrijk, Griekenland, Hongarije en Bulgarije!

Gerges Youssef

Gerges’ rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hieronder een aantal van Gerges’ rollen:

  • Adviseur Schadeverzekeringen
  • Bijhouder voorwaarden geldverstrekkers
  • Expert Arbeidsongeschiktheid
  • Pipeline lead beller
  • Red Carpet

Bekijk alle rollen

Gerges Youssef - Viisi Hypotheken

Gerges Youssef

E-mail: gerges.youssef@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Gerges