Fatih woonde tot zijn 19e in Venlo, maar heeft daarna heel wat andere woonplaatsen gezien. Hij wel 9 keer verhuisd en zat onder andere in Nijmegen en Rotterdam op kamers, én studeerde Communicatiewetenschappen in Utrecht. Sinds 2013 is hij getrouwd en woont hij samen met zijn vrouw en hun een Zwitserse herdershond in een fijn huis met tuin, vlakbij het centrum van Amersfoort.

Bij Viisi werkt Fatih samen met Michael aan onze videoproducties. Niet gek, want hij is al sinds 2009 ondernemer in de mediawereld. Samen met zijn broers heeft hij in Rotterdam een kantoor en tv-studio waarin ze allerlei producties verzorgen. Ook buiten de studio maken ze van alles: van bruiloftsreportages tot documentaires over de eerste Turkse gastarbeiders in allerlei Europese landen. Zo leert hij veel over hoe zijn eigen ouders, die hij helaas al vroeg verloor, waarschijnlijk hun eerste jaren in Nederland beleefden. En zijn talent stopt niet bij video: hij brengt ook nog steeds 2 Turkstalige maandbladen uit die in heel Nederland verspreid worden.

Via LinkedIn kwam hij toevallig bij Viisi terecht. Tijdens de corona-lockdowns realiseerde hij zich dat hij meer vastigheid zocht, en in zijn parttime werk bij Viisi kan hij al zijn projecten perfect combineren. Daarnaast is hij blij met de vrijheid die Viisi geeft: collega’s zijn altijd enthousiast over nieuwe ideeën, en het voelt volgens Fatih alsof je nog steeds zelfstandige bent, maar dan binnen een bedrijf.

Heeft hij nog tijd over voor andere dingen? Jep: hij gaat zelfs ‘s nachts zijn bed uit voor Formule 1-, voetbal- of basketbaluitzendingen. Zelf speelt hij zaalvoetbal. Hij kookt graag en probeert samen met zijn broer allerlei nieuwe dingen uit, van pizza’s tot barbecue-experimenten. En ben je fan van Game of Thrones, Breaking Bad, Seinfield of Friends? Dan kun je ook bij Fatih terecht!

Fatih’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Fatih’s rollen:

  • Eindredacteur YouTube
  • Movie/podcast/fotomaker
  • Viisi hypotheekpodcast
  • YouTube Analist

Bekijk alle rollen

Fatih Karaman - Viisi Hypotheken

Fatih Karaman

E-mail: fatih.karaman@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Fatih