Allisha is geboren in Purmerend, maar getogen in Edam. Sinds ruim 1,5 jaar woont ze samen met haar vriend en hun 2 katten (broertjes die sprekend op elkaar lijken) in Hoorn. En misschien komt daar ooit ook nog wel een eigen hond bij, want ook daar is ze gek op.

Voor ze bij Viisi begon heeft ze bijna 9 jaar bij Deen (wat inmiddels is overgenomen door Vomar) gewerkt. Vanuit haar werk kon ze hier een opleiding volgen, en via die weg haalde ze haar MBO4-diploma. Handig!

Ze kwam Viisi op het spoor via collega Yentle, met wie ze vroeger samen in een vriendinnengroep zat. Ze zag haar oproepje voorbij komen via Instagram, en toevallig was ze toch al zoekende in wat ze nu qua werk wilde doen. Na 2 weken twijfelen besloot ze te solliciteren, en met succes! Je zult haar waarschijnlijk veel vinden op onze locatie in Hoorn, waar ze in de Happiness Factory-cirkel aan de slag gaat.

In haar vrije tijd gaat Allisha graag uit eten, wandelen met de hond van haar ouders, en houdt ze van fitness. Ze is berucht om haar onhandigheid. Zo knalt ze regelmatig haar duim uit de kom, en toen ze nog op voetbal zat heeft ze meer blessures gehad dan dat ze echt gespeeld heeft. Dus ben je in haar buurt, doe dan voorzichtig. 😉

Allisha’s rollen

Viisi is de eerste financiële organisatie in de wereld die Holacracy heeft ingevoerd en één van de weinige organisaties die haar gehele organisatiestructuur open heeft staan voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.
Hieronder een aantal van Allisha’s rollen:

  • (Digitale) postverwerker
  • Administratief ondersteuner
  • Adviesondersteuner
  • Chatter
  • Review verwerker

Bekijk alle rollen

Allisha Koorn - Viisi Hypotheken

Allisha Koorn

E-mail: allisha.koorn@viisi.nl

Wat klanten vertellen over Allisha