Elke maand hebben we het erover: we groeien hard. En we delen graag onze ervaringen over hoe we het aanpakken. In het kader van People First hebben we een nieuw element toegevoegd aan ons inwerkproces. In plaats van direct instappen in de academy, leren we tijdens de Culture Days eerst onze nieuwe Viisionairs beter kennen. En zij op hun beurt onze cultuur. Dit alles in een hutje op de hei.

Intrinsieke motivatie kracht bij zetten

Dat hutje op de hei kun je vrij letterlijk opvatten: in drie teams werden er drie gebouwd:

De Culture Days vonden deze eerste keer namelijk plaats in Ugchelen, op de Veluwe. In de Hamermolen zijn we samen met onze nieuwe Viisionairs twee dagen intensief bezig geweest met het praten over onder andere de Viisi Cultuur, over hoe we onszelf allemaal kunnen inpassen in die cultuur (door middel van onze vijf Strengths), over hoe we goede, constructieve feedback kunnen geven en hebben we vooral elkaar veel beter leren kennen. Natuurlijk hebben we ook goed genoten van de lentezon en gewandeld in de vrije natuur, en hebben we in de avonduren veel met elkaar gelachen.

Alles in het kader van People First

Misschien zou je verwachten dat klanten bij ons op de eerste plaats komen. Dat is niet zo. Niet dat we helemaal niet aan onze klanten denken, integendeel. Wij zijn er alleen heilig van overtuigd dat onze mensen op de eerste plaats komen, en dat tevreden klanten daar automatisch uit volgen. Intrinsiek gemotiveerde mensen houden zich niet aan functiebeschrijvingen, maar gaan samen met collega’s continu op zoek naar hoe alles beter en efficiënter kan. De juiste mensen managen zichzelf. Die realisatie is trouwens ook de reden geweest dat we aan de slag zijn gegaan met Holacracy. En de fundering voor die intrinsieke motivatie versterken we met de Culture Days.

Zie jij jezelf ook in dat hutje op de hei?

Kom bij ons werken! We zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s. Op werkenbij.viisi.nl zie je een overzicht van al onze vacatures. Wie weet ga jij de volgende keer mee met de Viisi Culture Days.

Ja, ik wil ook bij Viisi werken!