Hypotheekadvies Utrecht

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 11.140 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 4,2 miljard aan hypotheken gefinancierd

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Utrecht, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Viisi helpt je met passend hypotheekadvies. Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Wat zeggen klanten over Viisi?

Lees alle reviews

Hypotheekadvies Utrecht

Op zoek naar een koopwoning in een populaire wijk van Utrecht? Wees niet verbaasd als er voor je in de rij nog tien wachtenden staan, die allemaal maar wat graag een bod willen uitbrengen. Snel schakelen lukt in die fase alleen als je je huiswerk goed hebt gedaan. Zorg dat je hypotheekadvies in Utrecht inwint en de nodige kennis van de Utrechtse woningmarkt hebt. Viisi helpt je daar graag bij.

Huizen op Funda zijn in veel gevallen al weg voor je de kans krijgt om te reageren. Zo kostte een woning in het eerste kwartaal van vorig jaar gemiddeld nog € 250.000, begin dit jaar was die prijs al gestegen naar € 300.000. In de lijstjes met oververhitte woningmarkten zien we Utrecht dan ook steevast in de top 3 staan. Heb je je droomhuis gezien? Ga er snel op af, maar laat je daarentegen niet gek maken door een makelaar. Bereid je goed voor en wees klaar voor je eerste bod!

Meer over de woningmarkt in Utrecht

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Hypotheekadvies in Utrecht nodig? Viisi helpt!

Wie momenteel in Utrecht een koopwoning wil bemachtigen, moet op flink wat zaken voorbereid zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk, en in dit geval geldt dat extra. Zorg dat je alle ins en outs van de Utrechtse woningmarkt weet voordat je daadwerkelijk aan je zoektocht begint. Net als in veel andere steden in de Randstad staat de woningmarkt in Utrecht flink onder druk. Door goed voorbereid te zijn voorkom je veel teleurstellingen en wellicht ook nare verrassingen.

Viisi helpt je graag met hypotheekadvies in Utrecht. Maak eenvoudig een eerste vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze adviseurs. Of kom naar een van onze gratis seminars. In één avond leer je wat er speelt op de Utrechtse woningmarkt en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met mensen die zich in dezelfde situatie bevinden als jij.

Wonen in Utrecht?

In Utrecht wonen kent veel voordelen. Door de centrale ligging is het een ideale uitvalsbasis. De stad heeft het bovendien allemaal: gezellige grachten met werfkelders, lekkere restaurants, leuke kroegjes, ambachtelijke winkels en grote winkelketens. Maar ook voor cultuur, festivals en natuur zit je in Utrecht goed. Er is veel bedrijvigheid, maar het is er niet zo druk als in Amsterdam. Een stad die zoveel te bieden heeft is uiteraard ook erg in trek. Door de universiteiten en de hogescholen is het ook een zeer geliefde plek voor starters. Een groot deel van de afgestudeerden vindt in of rondom Utrecht een eerste baan en wilt zich graag in de stad vestigen.

Professioneel hypotheekadvies Utrecht

Wil je weten wat je mogelijkheden in Utrecht zijn? Plan een telefonisch hypotheekadviesgesprek in Utrecht in met één van onze adviseurs. Ben je benieuwd wat je opties in andere steden in de buurt van Utrecht zijn? Ook dan ben je bij Viisi welkom! We hebben namelijk ook kantoren in AmersfoortHilversumAmsterdam en Den Haag. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met onze vestigingen.

Passend hypotheekadvies voor (aanstaande) Utrechters

Bij Viisi maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of expat bent. Wij geven graag aan iedereen in Utrecht passend hypotheekadvies. Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie, maar ze weten ook uitstekend wat er op de Utrechtse woningmarkt speelt. Je kunt dus altijd rekenen op deskundig advies, waardoor jij met een goed gevoel je (eerste) koopwoning aanschaft. Wat we tegenwoordig veel in Utrecht zien is dat:

 • de omliggende wijken in Utrecht erg populair zijn. Veel tweeverdieners en gezinnen met kinderen willen wél de drukte van de stad kunnen opzoeken, maar hoeven er niet middenin te wonen. Daarom zoeken ze naar een mooie woning net buiten het centrum in één van de negen buitenwijken.
 • nieuwe huizen tegenwoordig niet eens meer op Funda aangeboden worden. Ze vinden een nieuwe eigenaar via via, of via een aankoopmakelaar die van tevoren ingeseind wordt.
 • de meeste koopwoningen in slechts enkele dagen, al dan niet onder voorbehoud, worden verkocht.
 • de gemiddelde prijs per vierkante meter in Utrecht bijna € 2.500 is.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Ook dan kunnen we je helpen. Als starter is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je geschreven die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018