Hypotheekadvies Almere

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 11.140 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 4,2 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi?

Lees alle reviews

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak
  Tijdens het gesprek kom jij te weten wat je mogelijkheden zijn.
 2. Persoonlijk online video gesprek
  We bespreken welke hypotheek het best bij je past.
 3. Hypotheekaanbod op maat
  Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen.
 4. De aanvraag bij de geldverstrekker
  Wij bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel.
 5. Je huis gefinancierd!
  Je mag naar de notaris voor de sleutels van je huis.
Naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Almere, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Wonen in Almere

Almere is zich flink aan het ontwikkelen en wordt steeds populairder, mede dankzij de uitstekende ligging ten opzichte van Amsterdam. Hoewel Almere niet de hoofdstad van Flevoland is, is het wel de grootste stad van de provincie. Daarnaast is het relatief gezien de snelst groeiende grotere gemeente van Nederland. Door de woningnood en stijgende huizenprijzen in de hoofdstad zijn steeds meer Amsterdammers gedwongen de stap naar de polderstad te nemen.

Almere biedt allerlei voordelen, zoals ruimte, groen en veel vierkante meters voor je geld. Met meer dan 200.000 inwoners is Almere aanzienlijk groter dan Lelystad en naar verwachting groeit de stad de komende tijd naar zo’n 300.000 tot 350.000 inwoners. Het aandeel jonge inwoners is groot, daarmee is Almere echt een stad van de toekomst. De hypotheekadviseurs van Viisi kennen de stad en weten wat er gebeurt op de huizenmarkt in Almere. Daardoor kunnen ze je optimaal helpen met het afsluiten van een hypotheek die past bij jouw situatie en voorkeuren.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan nu jouw vrijblijvende belafspraak

 • Vanaf € 2.195, fiscaal aftrekbaar
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Onafhankelijk advies
 • Inclusief woonlastenverzekering
 • Keuze uit 35 geldverstrekkers
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid

Hypotheekadvies met kennis van Almere

Bij Viisi zijn de hypotheekadviseurs uiteraard expert in hun vakgebied, maar ze zijn ook bekend in de stad waar jij een woning wilt kopen. Op onze kantoren werken adviseurs die de lokale markt kennen en dat is belangrijk in een snel groeiende gemeente als Almere. Zo krijg jij echt maatadvies en dat loont.

Wonen onder zeeniveau

Almere is halverwege de 20e eeuw gesticht. Met de drooglegging van de voormalige Zuiderzee werd nieuw land gecreëerd. De dijken beschermen de provincie Flevoland tegen het omliggende water. Almere grenst aan het Gooimeer, het IJmeer en het Markermeer en ligt zelfs twee tot vijf meter onder zeeniveau. Dit is een bijzonder fenomeen voor niet-Nederlanders.

Gelukkig merk je in de stad zelf weinig van het leven onder zeeniveau. Almere is alles behalve een gat. Moderne architectuur en bijzonder bouwwerken zijn kenmerkend, net als innovatieve cultuurexperimenten. De ruimte buiten de stad maakt geregeld plaats voor festivals, zoals het Almere Havenfestival, de Libelle Zomerweek en Popfestival Zand.

Wonen in een grote stad heeft vele voordelen; er is altijd wat te doen en voor ieder wat wils. Toch is het ook prettig als je geregeld een uitstapje naar de natuur kan maken. Dankzij de vele natuurgebieden bij Almere is dat geen enkele probleem. De Oostvaardersplassen, het Zilverstrand, het Kotterbos en vele andere mooie plekken zorgen voor een frisse wind en ruimte voor beweging en ontspanning.

Wandelend door de stad kan je bekende Nederlanders als Ali B., Annemarie Jorritsma, Remy Bonjasky, Nicolette Kluijver of Frank Rijkaard treffen.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

We starten de kennismaking met een vrijblijvend telefonisch gesprek. We plannen het in wanneer het jou uitkomt. Weet je nog niet zeker of het Almere gaat worden? Geen probleem, onze kantoren zitten op vele plekken in het land. We kunnen je altijd helpen met het juiste hypotheekadvies.

Professioneel hypotheekadvies Almere

Werk je in Amsterdam, in Almere of in de buurt van de polderstad? Met het goede wegennet en het openbaar vervoer is Almere een prima stad om je te huisvesten. Zoek je graag het groen op of houd je van surfen of zeilen, ook dan zit je hier meer dan goed. Wordt het je eerste huis? Verandert de gezinssituatie? Woon je alleen, of met z’n vijven? Wat je situatie ook is, bij Viisi kijken we samen met jou naar de mogelijkheden en de best passende oplossing.

Wist je dat:

 • De gemiddelde WOZ-waarde van een woning in Almere € 187.000,- is.
 • Per kwartaal worden er meer dan 1.000 woningen verkocht en gekocht.
 • Een huis gemiddeld slechts ruim 20 dagen te koop staat.
 • Je schitterende huizen kunt vinden in Overgooi, Vogelhorst en Almere Hout.

Wil je meer weten? Onze consultants weten als geen ander wat er speelt en geven je graag passend advies.

Eerste woning kopen?

Ben je van plan om je eerste woning te gaan kopen? Dan kunnen we je daarbij helpen. Voor jou is het prettig om een overzicht te hebben van alles wat relevant is bij de aankoop van je eerste woning. Daarom hebben we een whitepaper voor je in elkaar gezet die al deze belangrijke punten bevat. Download de whitepaper hieronder en als er iets niet duidelijk is, horen we het graag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in de regio Almere, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Webinar 'Woning kopen'

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek dan ons digitale woningwebinar!

 • Dinsdag 9 oktober van 19:00 tot 21:30 uur
 • Maandag 12 november van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan