Als je een hypotheek hebt geregeld via ons, kun je je belastingaangifte doen via Bokkz. Bokkz heeft een tool ontwikkeld om online optimaal belastingaangifte te doen. Als je net een huis hebt gekocht, is belastingaangifte doen iets lastiger. Daarom bieden we je graag een manier om dit online eenvoudig te doen via Bokkz. De service van Bokkz is voor niet-ondernemers € 25 en voor ondernemers € 60.

Belastingaangifte voor huisbezitters

Als huisbezitter kan je belastingaangifte soms complex zijn. Wat hulp hierbij is gewenst om de aangifte correct en makkelijk te doen. Bokkz vertelt je ook op welke toeslagen en regelingen je recht hebt. Je krijgt een heel jaar deskundige service van de belastingadviseurs van Bokkz en ze geven je advies wanneer je erom vraagt.

Ga naar Bokkz

Welke aftrekposten heb je?

De tool van Bokkz vertelt welke aftrekposten voor jou van toepassing zijn. Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht, kun je tevens gebruik maken van eenmalige aftrekposten. Denk hierbij aan de bemiddelingskosten voor Viisi, de kosten voor de hypotheekakte bij de notaris en de taxatiekosten. Betaal je erfpacht? Dan is ook de erfpachtcanon aftrekbaar. In dit artikel vertellen we hier meer over.