Hypotheekadvies Amsterdam Weesperplein

Zojuist geopend: onze locatie op het Weesperplein in Amsterdam

Maak nu een belafspraak

Afgesloten hypotheken 6.184 hypotheken afgesloten
Klantwaardering 9,8 gemiddelde klantwaardering
€ 2,0 miljard aan hypotheken gefinancierd

Wat zeggen klanten over Viisi?

Nienke Siemonsma Nienke Siemonsma in de afgelopen week

Onze adviseur (JS) bij Viisi is al jaren meer dan alleen de hypotheekadviseur. Ze vraagt wat we belangrijk vinden, denkt mee hoe we de financiele zaken het beste kunnen regelen, ... meer legt ons uit welke keuzes we kunnen maken en geeft breed en goed advies. En het is heel prettig en vlot samenwerken. Echt een meerwaarde!

Roos van den Bold Roos van den Bold 2 weken geleden

Prettig contact en uitgebreid advies. Voordat de stukken naar de bank verstuurd worden checkt Viisi alles uitgebreid op juistheid/volledigheid, zodat alles bij de bank in één keer goed gaat. Wij ... meer hadden binnen een week onze hypotheek rond. Jochem is daarnaast een hele attente adviseur.

(4.9) beoordelingen op Google

Jouw hypotheek in 5 stappen

 1. Eerste belafspraak Eerste belafspraak
 2. persoonlijk gesprek op kantoor Persoonlijk gesprek op kantoor
 3. je hypotheekaanbod op maat Hypotheekaanbod op maat
 4. de aanvraag bij de geldverstrekker De aanvraag bij de geldverstrekker
 5. je huis gekocht! Je huis gekocht!
naar stappenplan

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Woensdag 22 mei van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 4 juni van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan

Wonen aan de oostzijde van Amsterdam

In het centrum van de stad, tussen de Singelgracht en de Nieuwe Achtergracht, bevindt zich het Weesperplein. Een plek net buiten de drukte van de binnenstad, maar met een bioscoop, musea, vele winkels en terrassen op loopafstand. Het Oosterpark zit om de hoek en als je een bootje hebt, kun je zo de Amstel op om voor Carré langs te varen. De verschillende tram- en metrohaltes zorgen voor een perfecte verbinding met alle delen van de stad.

Amsterdam-Oost staat bekend om de brede straten, het vele groen en culturele bezienswaardigheden. De multiculturele Dappermarkt mag je niet missen. Je kunt er allerlei exotische producten proeven en kopen bij de ruim 250 kramen die er 6 dagen per week staan. Oost maakt de laatste jaren een enorme groei en opleving door. Het is een hippe opkomende wijk met tal van mogelijkheden.

Wil je weten hoe het ervoor staat op de huizenmarkt en in hypotheekland? Onze Viisi hypotheekadviseurs zijn volledig op de hoogte en helpen je graag met het vinden en bekostigen van je droomhuis.

Jouw situatie

Ga je je eerste woning kopen, of wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken?

Plan direct een belafspraak

 • Vanaf € 1.995,-, fiscaal aftrekbaar
 • Onafhankelijk, keuze uit 33 geldverstrekkers
 • Inclusief overlijdensrisicoverzekering
 • Alle adviseurs zijn universitair opgeleid
 • Wij zorgen voor de scherpste rente
 • Inclusief woonlastenverzekering

Hypotheekadvies in Amsterdam Weesperplein bij Viisi

Op onze lokale kantoren werken hypotheekadviseurs die Amsterdam tot in de puntjes kennen. Onze hypotheekadviseurs werkzaam op ons kantoor Weesperplein, kennen alle ins en outs van Amsterdam: van Zuid-Oost tot West en natuurlijk Amsterdam-Noord.

Eén ding is zeker: Amsterdam-Oost leeft! De restaurants, cafés, winkels en hotels schieten als paddenstoelen uit de grond. De rijke multiculturele geschiedenis zorgt voor een dynamische mix waar iedereen zich kan thuis voelen.

Eerste woning kopen in Amsterdam?

Dan is het interessant voor je om onze whitepaper voor starters op de woningmarkt te downloaden. Dit kan hieronder. In de whitepaper vind je de belangrijkste informatie over hypotheken en de meest gestelde vragen van andere starters.

Professioneel hypotheekadvies Amsterdam Weesperplein

De bereikbaarheid van ons kantoor is uitstekend. Of je nu met de fiets, auto of het OV langs wilt komen, het is allemaal mogelijk. Q-Park Weesperplein zit op loopafstand, evenals de metro (met lijnen 51, 53 en 54). In de straat bevinden zich verschillende tramlijnen (1, 7, 19).

Als je graag wilt verhuizen binnen of naar Amsterdam, zijn onze Viisi hypotheekadviseurs beschikbaar om je hierbij te helpen. Samen zoeken we naar een hypotheekoplossing die past bij je wensen en situatie. Enkele feiten over de Amsterdamse woningmarkt:

 • De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Amsterdam is € 288.000
 • Per vierkante meter betaal je gemiddeld rond de € 4800
 • Er staan meer dan 48.000 woningen te koop
 • Dit tegenover meer dan 38.000 verkochte woningen
 • Bij verkoop staat een huis gemiddeld 45 dagen te koop

Meer weten over wonen in Amsterdam? Onze hypotheekadviseurs kennen de stad door en door en geven je graag passend advies.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Bij ons plan je geheel vrijblijvend een telefonisch hypotheek oriëntatiegesprek in. Ook als je benieuwd bent naar jouw mogelijkheden buiten de stad. Omdat we kantoren hebben op verschillende plekken in het land, kun je eenvoudig contact opnemen met het kantoor op de locatie van je voorkeur. Tot snel bij Viisi!

 • Viisi Great Place to Work
 • Viisi heeft Keurmerk Talentontwikkeling
 • Viisi Independer Hypotheekprijs
 • Viisi bij de top 250 groeibedrijven
 • Viisi FD Gazellen 2014-2018

Plan zelf je belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs

Zoek je een koopwoning in Amsterdam, ben je aan het bieden, of heb je al gekocht? Plan een vrijblijvende telefonische afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak nu een belafspraak

Seminar Eigen Woning - Amsterdam

Je bent je aan het oriënteren op een koopwoning? En je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar ons seminar in Amsterdam West!

 • Woensdag 22 mei van 19:00 tot 21:30 uur
 • Dinsdag 4 juni van 19:00 tot 21:30 uur

Meld je nu aan